Avís legal

 

Informació general

El lloc web www.freshdesign.cat és propietat de l’Estudi Freshdesign, nom comercial del qual dirigieix com a titular i responsable la srta. Laura Basagaña Roqué amb domicili fiscal a Sant Privat d’en Bas, Girona.

 

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Freshdesign o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Freshdesign.

Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o els serveis de www.freshdesign.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

Estudi Freshdesign

Laura Basagaña Roqué
Mas Oriol s/n
17178 Sant Privat d’en Bas (Girona)
Tel +34 652 555 686
estudi@freshdesign.cat

La publicació digital de Freshdesign té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa i als serveis que s’ofereixen.

Freshdesign no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. Tampoc es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Freshdesign amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a:

Estudi Freshdesign

Laura Basagaña Roqué
Mas Oriol s/n
17178 Sant Privat d’en Bas (Girona)